Vraag een gratis proeftekst aan

Ben je op zoek naar een SEO-tekstschrijver die:

  • Jouw website hoger laat scoren in zoekmachines?
  • Een boodschap creëert die jouw doelgroep aanspreekt?
  • Teksten schrijft die zowel begrijpelijk als effectief en leesbaar zijn.

Maar ben je nog niet overtuigd of ben je je opties aan het afwegen? Dan is een gratis proeftekst een goede manier om kennis te maken met mijn services.

Een gratis proeftekst houdt NIET in dat ik een gehele blog of landingspagina voor je schrijf, maar ik geef je een voorproefje van hetgeen wat je kan verwachten. Je kunt een artikel, blog of producttekst van maximaal 300 woorden aanvragen.

Hoe vraag je een gratis proeftekst aan?

Je kunt een gratis proeftekst aanvragen door het formulier hieronder in te vullen. Let er wel op dat een aantal velden verplicht zijn om in te vullen. Na het invullen van het formulier, ontvang je een bevestigingsmail. 

Vul het bestelformulier in:
Soort tekst
Artikel
Blog
Producttekst

Na het plaatsen van de bestelling

Als je een gratis proeftekst hebt aangevraagd, krijg je binnen 10 minuten een bevestigingsemail van de bestelling. De proeftekst wordt binnen 2 werkdagen geschreven. Zodra de tekst klaar is, stuur ik je een e-mail met een link naar de tekst die in een Google Document staat.

Aangezien dit een gratis proeftekst is, is er geen revisie inbegrepen. Ik wil je er graag van verzekeren dat er geen addertje onder het gras zit. Uiteraard mag je me altijd feedback geven. Ben je tevreden met de proeftekst? Dan ga ik graag een verdere samenwerking met je aan.